Om Kjell-Åke

 

 

Du kan förvänta dig att få teoretiska kunskaper, reflektioner och tolkningar, en och annan övning för din personliga utveckling samt förhoppningsvis en lärorik samvaro med mig i växandets anda. Särskilt intressant tycker jag det är att komma på enkla förklaringar av knepiga saker. Du är naturligtvis mycket välkommen att komma med kommentarer till mina inlägg i bloggen.

 

Yrkesmässigt har jag drygt 40 år i Skatteverket i bagaget. Skatterevisioner, taxering, skattejuridik och många år med läraruppdrag i dessa ämnen. De sista drygt 10 åren arbetade jag på heltid med ledarutveckling, grupputveckling, individuell coaching, handledarutbildning i dessa ämnen. UGL, FIRO, MBTI och Förändringens Fyra Rum är några av mina verktyg i den bagen.

Sedan hösten 2008 är jag egen företagare. Jag har fortsatt med uppdrag inom beteendevetarområdet på konsultbasis. Den 1 januari 2013 startade jag också Kj-Å Strömberg Boutrednings – och Skattebyrå i Härnösand. Att vara egen företagare och pensionär är stimulerande för den som fortfarande har lusten att utvecklas. Dessutom är skattereglerna synnerligen gynnsamma för pensionärer som vill driva egen verksmahet.

Mitt behov av att leka stillar jag bl.a. med mina bröder i Bröderna Heimers musikensemble, www.brodernaheimers.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>