Fundamentala val

Att ta befälet över sitt eget liv är grunden för den skapande-agerande attityden. Den motsatta attityden, reagerande-parerande attityd, låter omständigheterna för stunden styra  vad man gör av sin dag. Ingen klarar av att alltid vara skapande-agerande av sitt livsmanus, men att vara medveten om åt vilket håll man lutar är en viktig del i det personliga växandet. Man ställs tydligare och mer medvetet inför valet mellan att själv styra eller att låta sig styras. Valet av attityd är ditt.

Fundamentalt val nr 1 för växande lyder: Jag väljer att vara den styrande kraften i mitt eget liv. (Uttalas högt och tydligt till sig själv).

Den som på detta sätt gör sitt första fundamentala val kan le i mjugg åt följande råd till kvinnan:

1. Det är viktigt att hitta en man som hjälper till i hushållet, som kan laga mat, städa, diska och som har ett bra jobb.

2. Det är viktigt att hitta en man som kan få dig att skratta.

3. Det är viktigt att du kan hitta en man som du kan lita på.

4. Det är bra att hitta en man som är bra i sängen, och som älskar dig.

5. Viktigast av allt; att dessa män inte känner varandra.

Kvinna och man, gör dina egna skapande val och skapa din tillvaro. Lyssna gärna men se till att vara den förhärskande kraften i ditt eget liv.

Det finns ytterligare 3 Fundamentala val som jag återkommer till.

16 februari, 2012 Posted by: Leave a comment - Permalink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>